Back to News
News, Polhem PR Careers
För att möta morgondagens digitala utmaningar på bästa vis kommer vi nu att utöka vår digitala avdelning med en projektanställd fullstack PHP-utvecklare. Placering på vårt huvudkontor i centrala Stockholm.

 

DIN PROFIL

Som fullstackutvecklare hos oss blir du en del av vår digitala avdelning där du främst kommer arbeta med webbutveckling, tester och releaser av webbapplikationer. Genom att arbeta med Polhem PR kommer du få jobba med ny teknik och få stort utlopp för såväl kreativitet som kompetens.

Vårt digitala teams fokus ligger på att digitalisera mer för såväl våra medarbetare samt för våra kunder. Vårt digitala PR-system Portfolios BIZ skall effektivisera digitala arbetsprocesser och beslutsstödsystem som skapar kostnadsbesparingar, kundnytta och lönsamma affärer.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du har minst två års dokumenterad professionell erfarenhet av utveckling i ramverket Laravel. Vi ser gärna att du har ytterligare några års erfarenhet av generell utveckling i PHP. Utöver det besitter du även kompetens inom javascript ramverk så som node.js och css ramverk så som bootstrap och materializecss. Erfarenhet av continous integration och verktyg som GIT och TeamCity är meriterande.

Som person har du ett genuint intresse av utveckling men har även förståelse för verksamheten och affärsnyttan i det du utvecklar. Du kan kombinera prestigelöshet och kvalitetsmedvetenhet i utförande av dina arbetsuppgifter. För att passa in hos oss tror vi också att du är en utåtriktad person som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

DINA KOMPETENSER

Krav:
PHP
Laravel
Javascript
HTML5
CSS3
Bootstrap/MaterializeCSS
GIT
REST
Linux

Önskvärt:
Teamcity
Node.JS
SASS/LESS
Välkommen att mejla din CV och ansökan till vår CDO, Joel Börjesson, joel@polhem.com.

OM POLHEM PR

Polhem PR är idag ett av norra Europas ledande PR-företag inom mode-, design- och heminredningsbranscherna. Vi hjälper våra kunder med presskontakter genom att utforma PR-planer, skriva nyhetsbrev, förmedla pressprover och bilder samt organisera pressvisningar och andra PR-events. Vi jobbar aktivt med TV och olika kända personer. Bland våra kunder finns både ledande kedjeföretag, internationella varumärken och mindre företag.

Vårt företag har kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors, Tallinn, Vilnius, Riga och Warszawa. Verksamheten vid kontoren leds av kvalificerade PR-medarbetare som har mycket god kontakt med pressen. Vårt presskontor i Stockholm ligger centralt på Sveavägen 31.

Contact Us

Contact us to find out more about how we can help and your brand. We'll get back to you, asap.

screenhunter_2223-oct-27-11-57