Back to News
News, Polhem PR Careers

Polhem PR, ett av Nordens ledande PR-företag inom mode, skönhet, design och heminredning söker till koncernkontoret i Stockholm en PR CONTROLLER. Vår controllers viktigaste uppgift är att hjälpa vår CEO med att bevaka lönsamheten i de olika länder där vi har presskontor både vad avser intäkter och kostnader.

Du skall upprätta bokslut och göra resultatanalyser varje månad. Du skall också följa utvecklingen av vårt arbete i olika media. Controllerns uppgift är vidare att ge våra landschefer feedback och råd om affärsutvecklingen i deras länder, ibland vid personliga besök.

I ditt vardagsarbete ingår löpande bokföring för verksamheterna i de olika länderna och löneadministrationen i samarbete med lokala bokföringsbyråer. Du skall också bevaka att våra kunder betalar sina fakturor enligt avtal och ha direkt kontakt med dem i dessa frågor.

Du ingår i företagets ledningsgrupp som ekonomiexpert.

Du måste ha ekonomutbildning på högskolenivå och flera års praktisk erfarenhet av redovisningsarbete. Positiv energi är en viktig i egenskap hos alla våra PR-medarbetare. Du måste också vara noggrann och få saker och ting ur händerna. Du skall vara utåtriktad och ha lätt för få kontakt med människor. Intresse för mode och design är naturligtvis ett plus.

Vi erbjuder ett spännande jobb i en framtidsbransch i ett ungt och dynamiskt gäng. Du kommer att placeras på vårt kontor i centrala Stockholm.

Polhem PR är ett kommunikationsföretag! Lägg därför ner lite extra energi på att sälja dig själv i ord och bild. Varför skall vi välja just dig? Skicka din ansökan till Joakim Nordström, CEO för Polhem PR på mejladressen joakim@polhem.com.

Polhem PR driver presskontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors, Tallinn, Riga, Vilnius och Warszawa. Bland våra kunder finns internationella varumärken, ledande kedjeföretag och välprofilerade designers.

Contact Us

Contact us to find out more about how we can help and your brand. We'll get back to you, asap.

COS19 Women 10b CROP small cropped